Typiskt

Min dator verkar fungera fin fint för stunden så jag tänkte uppdatera med lite bilder, men till min förskräckelse hittar jag inte USB-sladden till kameran någonstans och misstänker att jag glömt den hos Erik.
Så typiskt.

Idag har jag iaf cyklat sträckan Nydala - Ålidhem SJU gånger!
Helt otrologt. Carro, IKSU, Carro, Erik, Carro, Erik, Carro. Den sista Carro, erik vändan var en onödig en. Carro var utelåst så jag åkte till undsättning, men när jag kom fram hade hon hittat hyresvärden på besök i huset och blivit insläppt bara någon minut innan jag kom fram. Men en tur på cykel i det fina vädret som varit i dag skadar ju inte :-D

Nu är det dags för sängen snart.

Sov gott

Hold on

Min dator är segare än vanligt.
Så fort jag fixat den (ska få hjälp att fixa mytt ram-minne) så blir det uppdatering och fler inlägg.

Letar boende i Umeå som en tok, men det är inte alltid det lättaste.

Kom just nu hem efter en tur på inlines, och tidigare idag har jag hälsat på Maria och Emelie. Det blev te och genus och relions diskutioner. Lovely girls!!!!

Dags för en dusch och sedan nötter, turkisk peppar och melon framför tvn.

XOXO

Lördag

Lördagen spenderade jag med Erik. Vi gick en långpromenad till Intersport. Jag köpte en ny mössa, super-snygg så klart. Efter det var vi ganska trötta och gick hem och lagade middag innan vi gick till Olle för att träffa honom, Eva och Stefan och gå ut på stan senare. Det blev Rex på lördagen.
 Eva och Olle gick hem ganska tidigt, men jag träffade Gluggen så det var ingen hejd på oss på dansgolvet, vi fick med Erik och Stefan en liten stund med.

När vi kom hem åt vi Sojakorv med bröd, hur gott som hellst, det var min idé att köpa det, för på dagen hade jag varit så sugen på det att jag bara måste köpa, men efter middagen var jag för mätt för att äta korv åxå.






















Umeå igen

I Onsdags tittade jag på Sverige matchen med Moa och Jennie. Jag och moa hade tänkt att ta oss till Umeå på Fredagen för att träffa Carro och Angelica. Men det slutade med att vi åkte upp redag på Torsdagen, för att kunna utnyttja hela fredagen.

På fredagkvällen (efter en dag av shopping och sushi-lunch) Serverades det taccos hemma hos Carro på Nydala! Till det vinbål med rosévin vanilj och lime, och Elefant-milkshake, en drink Angelica hittat recept på. Den var super god innehöll kaffe, Bailys, glass, mjölk och ballerinakakor. Det blev som en efterrätt nästan.
Efter det åkte vi på TC och nötte ut skorna på dansgolvet.































Desert

Jag har gjort hallongelé smaksatt med vanilj och honung, toppat med vanilj kesella och vit choklad.
Jag hoppas den är riktigt god för nu är det dags att äta och se film.





SSS - Svamp, Singstar och Sommar

Det har varit en riktgt lugn och skön helg på landet strax utanför Sundsvall.
Jag har plockat svamp, badat, ätit gott och varit på kalas tillsammans med Erik.
Det var en släkting till honom som fyllde 70 år så det var ett stort släkt-kalas jag fick följa med på. Vi blev bjudna på massor med god mat och dryck, tårta och kaffe. Kvällen slutade med Singstar tävlingar med mig, Erik, Hilma och Jonas. Jag vann nästan hela tiden ;-)
Jag och Erik har bott i en liten stuga på hans pappas gård under vår vistelse på landet - jätte mysigt.

Dessvärre har jag blivit ordentligt biten av insekter, mina ben har blivit helt förstörda av bett den här sommaren, men de började se lite bättre ut innan helgen. Nu har jag stora bett som kliar så mycket att jag håller på att bli galen igen.




Eriks syskon Hanna och Peter, Erik och jag
Taco-middag på altanen




Månskens promenad (fullmåne)


Kantarell plockning










Erik och Hilma






Ledig

Har legat på stranden och läst hela dagen!
Fikat hos mormor och åkt cab med pappa och ätit middag på ett mexicanskt ställe.
Så skönt att vara ledig, speciellt när det är soligt :-)









Vardag

Efter en extremt lång och tråkig dag på jobbet (föruom fikarasterna med Cecilia och Emma) tog jag en cykeltur ut på stranden och solade i ungefär 2 timmar. Det är bäst att pasa på när det är varmt ute och man jobbar innomhus hela sommaren.

När jag kom hem var det dags att styra upp middag och matlåda tills imorgon. Det blev en sallad. Eller rättare sagt 2 olika sallader. En grönsallad med isberg, körsbärstomater, gurka, majs och vattenmelon, en pastasallad med skruvar-tri-colore, rödlök, röda linser, stekta champinjoner, rivna morötter med lime, olja, chilisås och ingefära marinad. Till detta räkor och mangoraja. Mangorajasåsen är så stark tycker jag så jag blandar ut den med creme fraich, den blir mycket godare då.

Nu är det dags att lägga sig igen. Tror att det blir lite ljud-bok och Bubble Braker (spel på min nya mobil) först.



Sov gott!



Lördagkvällen

Min lördagskväll bestod av det här:




Skönt med en lugn helg. Det blev även en hel del lekande med min telefon.



RSS 2.0