Nymålat

077bb0be1c89c54571d0c4cf1f2878ff.png

Kolla varifrån!

Jag har hunnit med att fixa mina naglar ordentligt för första gången på hela sommaren idag. Fransk manikyr med gulprickar på. Förut var det alltid hjärtan eller tulpanmotiv på dem. Får bli nästa gång.


Första bilden

65e6a526474c42cd949d170559df006b.png

Kolla varifrån!

Äntligen har jag kunnat börja leka med min nya mobil. Den är så underbar att hålla på med. Första fotot jag tog med den är det ni ser här.
Nu ska jag strax lägga mig, trycka på telefonen och sedan försöka somna.
Puss & god natt


Oväder

Just nu spöregnar det och åskar som tusan. Typiskt, bara att dra ut sladden till datorn och min mya mobil som jag väntar på ska laddas så jag kan börja utforska den. Jag får helt enkelt återgå till instruktionerna eller ELLE om det fortsätter åska länge.


Den är här!!!!!

Gissa om jag blev glad när jag såg att jag fått ett sms-avi när jag kom hem från jobbet där det stod att min mobil kommit.
Nu väntar jag på att batteriet ska laddas fullt och medan jag väntar ska jag äta choklad och läsa instruktioner. Har aldrig tyckt att det varit rolig läsining för ens nu.







Var är min mobil?

Nu sitter jag på jobbet i väntan på att få åka hem.
Väntar fortfarande på att min mobil ska komma med posten. Det ser ut som att det blir imorgon den dyker upp. Det skulle ta mellan 1 till 3 dagar så nu är det dags.

Jag har även beställt nytt abonemang från Halebop, men det har dom skickat till fel adress. Jag ändrade min folkbokföring för 2 månader sedan och beställde abonemanget förra veckan, men ändå har dom gjort fel.
Klantskallar!!!!

Jag blir så irriterad på sånt här tjafs, och det har en tendens att alltid krångla för mig.

Solig eftermiddag

Idag har det varit fint väder på eftermiddagen. Jag och min syster Cecilia tog en promenad längsmed hamnen och mötte sedan upp Ida innan vi spelade en runda minigolf tillsammans.

Efter den turen handlade vi ingredienser till marängzwiss som vi sedan tryckte i oss framför allsång på skansen. Vi tog även med oss Idas hund Bamse hem till oss. Han är så mysig.

                         








                      

















Snabbmat

Jag har inte orkat laga någon mat idag så istället blrv det pasta med lax och spenat från frysdisken på ICA och en fiskgratäng till lunch imorgon.

Tack och lov så var denna färdigrätt helt OK, jag piffade upp den med lite creme fraich, persilja och körsärstomater.

Uppdateringarna jag försöker göra på min dator och som har tagit mycket lång tid vill inte fungera, jag blir tokig på min dator på allvar snart.
Får se om det än någon mer som kan hjälpa mig, jag har inte så bra tålamod med att sitta och vänta på sådana tråkiga och tidskrävande saker.





Slut på störande moment

Jag har köpt en hasp idag som jag skruvat upp på min dörr. Jag är så trött på att pappa bara öppnar hela tiden trots att diskutionen om att jag inte är 8 år längre och att jag vill vara ifred om dörren är stängd har tagits upp 10000 gånger och han säger: "Ja, du har rätt" varje gång. Men sen vare sig han vill något eller inte traskar han bara in ca 5 gånger varje eftermiddag.
Det roligaste av allt är at han kan inte ta upp tillexempel ett par nycklar ur min väska trots att jag säger att han får det. Dett tycker han är att tränga sig på vid folks privata saker.

Så frågan är:
Vad tränger mest in på någons privatliv?

1. Titta i en väska som man har fått tillåtelse av ägaren att titta i.
2. Slita upp någons dörr 5 gånger om dagen utan att knacka (eller knacka men inte vänta på svar utan öppna på samma gång)

KORREKT SVAR: Alternativ 2




Ny mobil

Det blir en ny Sony Ericsson X1!!!!!
Jag beställde den igår så den kommer senast på torsdag. Jag längtar så mycket.

Vid havet

Söndagen blev en stillsam och mysig dag. Jag och Erik gjorde en utflykt till Hölik på Hornslandet.
Det blev en promenad i fiskeläget, vi hoppade på stenar och klippor runt udden, Erik tog en titt in i grottsystemet som finns där och vi åt fisk-buffé på Sjöboden innan det var dags att åka hemmåt igen. Det var hur gott som hellst. Vi hade även tur med vädret, det var dåligt väder i stan men uppehåll längre ut i skärgården.

























80-talet

Lina, Åsa, Anna och Liv´s 100års kalas med 80-tals tema var hur roligt som hellst.
Alla hade engagerat sig och tagit på sig otroligt bra outfits. Det var tipsrunda, kareoke, gymping, tårta m,m.
Vi hade med en flaska moserande som present och det var vi inte de enda som tänkte, inte mindre än 10 flaskor fick de sammanlagt!!!

Tyvär glömde jag min handväska i bilen när vi åkte hem, så nu har jag varit utan telefon i nästan 2 dagar och jag har försökt uppdatera datorn så den har jag inte heller kunnat använda på ett tag. Men nu kan jag använda både mobilen och datorn igen!!!!

Här kommer i alla fall lite bilder från lördagskvällen:













































Ny mobil snart

Min mobil håller på att spåra ur totalt. Kameran slår på och drar ut batteriet trots at linsskyddet är på och telefonen är knapplåst, ibland fungerar inte alla tangenter som dom ska och igår vres dig bilden i skärmen 90 grader på ett mycket mystiskt vis.

Den här telefonen är jag sugen på att köpa nu:




CH

Gårdags kvällen blev riktigt rolig. Vi var först hos Kii innan hennes syster skjutsade ner oss på stan för att möta upp Cecilia utanför CH. Vi lyssnade på Gyllene tider hela vägen ner och satt och sjöng i bilen, hur kul som hellst.
Drinkarna på CH vat hur goda som hellst så det blev ett par styckna.
Det hoppade flera grodor ur munnen på Cecilia, många roliga komentarer till allt möjligt. Ett tag höll vi på att skratta ihjäl oss.

Kii hade en lång diskution med DJen om vilka låtar han skulle spela, men det fanns tyvär inget dansgolv där så Kii, Evve och Erika gick vidare till ett annat ställe efter ett tag. Jag, Cecilia och Emma stannade kvar och väntade tills John och Jonte kom och vi blav kvar till klockan ett när dom stängde.

Nu idag har jag dammsugat (som jag skulle ha gjort igår) och hämtat Erik från tåget. Vi har handlat och Erik ligger nu och vilar inför ikväll eftersom han inte sovit så mycket inatt.
När han vaknar blir det taccos (vegetarisk såklart) och sedan får vi skjuts till festen ikväll. Det är lite oklart om hur vi tar oss hem än så länge, men det ordnar sig nog.


Jag och Emma


Emma och Erika


Kii och Evve


Cecilia, Evve och jag


Erika och Emma


Kii, Evve och Erika önskar låtar


Träffade Chrille en sväng (DJ och Kii)


DJ och Kii


Jonte och John


Katching!

Lönen har kommit idag. Det ska firas med en drink ikväll!
Jag, Emma, Cecilia, Erika, John, Jonte och säkert någon till ska på CH. Ett ställe som öppnat i år och som jag inte hunnit spana in ännu. Tydligen ska det finnas en toppen-drink där som kallas "Money-splash". Får se om det är något i min smak. Tyvär så ösregnar det idag och på CH är det terass på taket så det ser inte bättre ut än att vi får sitta inne istället :-(
Nu ska jag vila mig i form innan det blir dags för lite dammsugning och dags för mig att göra mig i ordning.


Glass paus på jobbet:-) Tack så my

506d67224fed9f42eb5b3e4dc29a2c4b.png

Kolla varifrån!

Glass paus på jobbet:-) Tack så mycket Niklas som bjöd på dem.


Ny favvo serie

Längtar redan tills nästa avsnit av True Blood kommer ut. Jag såg det senaste igår och nu när jag ska läga mig skulle jag så gärna vilja fortsätta se serien.
Jag får ligga och lyssna på regnet som slår på fönsterrutorna istället.

                  

Ordning - äntligen

Nu är det riktigt fint i min garderob. Nästan alla mina kläder är rena och ligger eller hänger på rätt ställe i garderoben, och det ligger ingenting i min soffa (vilket det nästan alltid brukar göra annars).
Jag har även skruvat upp små hyllor och krokar på insidan av dörren där små väskor, plånböcker och väskor får plats.









Presenter :-)

Den fina sjalen jag fick av Erik när han kom hem från sin resa genom baltikum. Sjalen är från Estland.



Torsdag

Jag och Cecilia sov över i morse så vi blev tvugna att stanna kvar lite längre på jobbet. Det kändes oerhört tungt.
När jag kom hem åkte jag och köpte choklad och USA-sockar till min outfit som jag ska ha på lördag, dom är riktigt fula, tänk att det har varit modernt en gång i tiden!!!!

När jag äntligen kom hem fikade jag och min syster hade köpt jordgubbar och vanilj-kessella, mmmmm så gott. Så nu sitter jag vid datorn och äter jordisar och planerar att sitta här resten av kvällen. Ska bara vika lite tvätt som är torr.


Så här glad blev jag när jag kom hem




Mobilspel är huvudsysselsättning u

0-500b740d5e50efde96acd8aec68347ea.png

Kolla varifrån!

Mobilspel är huvudsysselsättning under våra raster på jobbet. Emma o Cecilia spelar hela tiden. Men jag har mest poäng i quadrapop vilket är det rådande spelet.


Stackars Cecilia

Cecilia har haft riktigt ont i ett öra sen igår natt. Hon fick inte komma in på akuten och hon blev inte prioriterad på en av komunens hälsocentraler, så det slutade med att hon fick en tid klockan 15:30, vilket är den tiden vi slutar från jobbet. Eftersom vi sammåker och hon måste åka tidigare fick jag också sluta tidigare idag, vilket är det bästa som hänt mig på det här tråkiga sommarjobbet.

Det är bara synd om Cecilia eftersom det visade sig att hon har en hörselgångsinflamation. Jag har haft det när jag var yngre och det gör hemskt ont.
Så krya på dig!!!

Nu är det dags att sova för att försöka vara pigg imorgon på jobbet (något som med 100% säkerhet aldrig kommer att hända)
Puss och god natt

Helgen i Umeå

Super kul helg med massa shopping och fest. Jag har köpt 3 par shorts, ett linne, 2 par skor och kläder till nästa helg.
Cecilia har köpt en bikini till mig också, en blommig som är jätte söt. Hon hittade den på rea men kom på att hon köpt fel storlek så jag fick köpa den av henne för den var perfekt på mig. Hon köpte en ny likadan i rätt storlek.

Helgens tråkigaste händelse var att Carro stannade i Tommys stuga istället för att åka till stan. Det var meningen att hon skulle ha fest.
Men jag, Erik, Joanna och Peter åkte till Peters kompis istället, och det var riktigt kul det med.




Sååååå fina saker


Del av min 80-tals outfit som jag ska ha på lördag då min kompis Lina och tre tjejer till har 100års kalas med 80-tals tema. Kommer att bli hur kul som hellst!!!


Ont i fötterna efter allt shoppande. Fick köpa tofflor innan vi åkte hem för jag hade fått en blåsa :(




Middags shopping


Bakad potatis med räkor, rom, gräslök och sallad med fetaröra

FEST:

Joanna


Peter och Erik


Jag


Erik


Peter




Dags för en manikyr

-e7bd4847f88d6935b6309b3b70e3ebb.png

Kolla varifrån!

Dags för en manikyr


Strålande sol

När jag kom hem från jobbet åkte jag och handlade lite förbrukningsvaror på H&M innan jag skyndade tillbaka hem igen för att lägga mig i solen på altanen.
Med ELLE och SOLO, en vattenflaska och chips satte jag mig i min solstol och njöt. När pappa kom hem hade han köpt jordgubbar som var supergoda. Jag åt en hel liter själv så jag nästan fick ont i magen.

Nu har jag tagit mig in igen och ska snart ta en dusch fixa min utväxt i håret och sedan slappa framför datorn tills jag ska lägga mig.





Vad eftermiddagarna går fort

Jag har fortfarande inte fixat klart med min dator. Jag försöker och försöker men uppdateringar, rensar ut filer jag inte behöver längre, defragmenterar hårddiskarna m.m. men datorn vill bara krypa fram.
Tiden rinner iväg och det känns som jag inte gör något annat än att sitta vid datorn när jag kommer hem tills jag ska lägga mig.

På jobbet kryper tiden fram. Antagligen för att jag vill att den ska gå fort då.
En arbetskompis till mig råkade tvätta sin telefon igår i tvättmaskinen så hon var inte så nöjd idag och fick använda en gammal i hopp om att hennes torkar och inte gått sönder. Jag tycker synd om dig Emma.

Nu är det dags för mig att krypa ner i min sköna säng.
God natt och sov gott allihopa!


Blir rasnde

Nu sitter jag vid datorn och har gjort det i en evighet känns det som. Jag försöker fixa min header till den här bloggen, redigera bilder m.m. men det tar så lång tid så jag är tvingad att ge upp nu och gå och lägga mig så jag orkar stiga upp och jobba imorgon.

Vissa dagar fungerar min dator fel-fritt och allt går fort att göra och vissa dagar hakar den upp sig hela tiden. Då går det knappt att öppna något program ens, och om man lyskas med det svarar det inte.

Nu i dag har den varit så hela tiden. Jag har försökt lyssnat på ljudbok men det haskar hela tiden så det är ingen idé att lyssna länge.

Lyser upp dagen

0f848def0c737fedbf6f371f383c0db3.png

Kolla varifrån!

 

Titta vad sov jag fick av Emma. Dagen på jobbet blev helt plötsligt lite bättre.

 


Yes!!!

Det blev bättre.
Nu får ni se dörren till min väl organiserade garderob. (synd att det inte var lite mer kläder i den) :-D
Men tyvär syns det inte var jag är på kartan :-(

Nu då?

624c46731b3819f1a54f647b1638376f.png

Kolla varifrån!

Nu då?


Testing, testing.

Testade nyss att skicka ett inlägg från mobilen men bilden blev vriden åt fel håll.
ska testa igen se om det går bättre den gången.

Nu testas mobilbloggande:-)

0b14a1e46b9f75077cc42451cfc4cba5.png

Kolla varifrån!

Nu testas mobilbloggande:-)


Skapande

Igår kväll började jag sy en jacka, en somrig jacka i blommigt tyg. Lite "mormors garderob-stil" men den blev väldigt snygg. Jag har även hunnit med att sy nya gardiner av ett tyg jag köpte för nästan ett år sedan, men som jag inte hunnit sy upp. Fint blev det iaf.


Uppladdning inför timmar av tyg, sax, symaskin, tråd, knappar, pärlor och nålar



Jackan. Jag är mycket nöjd


Gardinerna


Klänningar:

Nya kreationer:







Första klänningen är ett fynd från myrorna som jag sytt om, medan den andra klänningen är sydd från skratch.
Den första hade jag på en fest och på Waldorfs 30 års jubileum och den andra hade jag på midsommar på kvällen.

UPDATE!!!!

Nu var det sååååå länge sedan jag skrev något att jag nästan glömt hur man gör.
Men nu kommer en uppdatering av vad jag gjort sedan sist i korta drag:

Waldorf umeå 30 år:


Alla tiders waldorfkör


Middagen


Martin


Gluggen


Show


Dessert


Cabbaret


Jag och Gluggen


Ulla, Ulf och Elisabet


Davids band (David på trummor)


Gamla klassföreståndare: Christer och Karina


En perfekt öl enligt Gluggen och Lo


Martin och mamma Elisabet dansar


DJ Andréa


Koordinerade taxar:



Fest med Johans syster:

Minas kille och Johan


Johan


Mina och hennes kille


Mina och jag


Maria, festens värdinna


Studentconsulting fest:

Jag, Ida och Lisa


Helena och Angelica


Jag och Ida


Stefan och Anna


Erik


Lisa


Tävlingar


Efter middagen åkte jag till Carro, Kristin och Sandra:

Carro, A-K och Magnus


Sandra


Jag, Kristin och Carro


A-k, Magnus och jag


A-K och sandra


Carro och Kristin


Jag :D


A-K och Micke


Carro, A-K och jag


Brännbollsyran:

Erik, Selma, Pulgo och Jonas på balkongen


Tommy och Carro på yran


Erik och jag



Taxar i skuggan på gården



Pappa på O'learys
Middag innan vi åkte hem


Högakusten-bron

Jag målar om i mitt flick-rum hos pappa:



Min bror och min kusin tar studenten:

Sara och Martin


Erik


Sara, Martin, Anna och Erik

Sill-lunch på midsommarafton:

Erik



Cait och Linda


Erik, Mattias, Cait


Eva och Olle


RSS 2.0