Bokrea och Sushi

Igår efter jobet gick jag till Sofia, en av Eriks kompisare av och såg lite av Curlingen och drack ett glas vin. Det bestämdes då att det skulle bli lunch på Sushistället på Renmarkstorget idag. Så gott. Det blev även en del fynd på bokrean, två inredningsböcker och en sudoku bok. Jag hittade också ett par stövlar för 99:-
Pengarna försvinner trots att jag har lite av dem. Men jag har äntligen fått mina poäng från Grafisk form kursen i höstas inraporterade så förhoppningsvis får jag CSN bidrag för två månader på en gång snart.


Invigning av fuskpälsen, det är inte så kallt idag, men dock trist och grått och blötsnö.



Sushi!!!!!


Böckerna och stövlarna

XOXO

Till min syster

Det finns en bild på dig. Postar den igen här, och jag tror att jag har mailat en till dig med.



XOXO

Atelje eller bombnedslag?

Idag har jag sytt hela dagen, jag är halvvägs klar med kjolen. Men nu måste jag snart åka och jobba.
Mitt rum ser ut som en katastrof just nu. Bordet jag vanligtvis har massa saker på har jag nu Saras symaskin på och alla saker ligger på sängen. Det är tyger hela golvet och en del trådar.  Men det är otroligt kul att kunna sy igen.



XOXO

En torsdag

Jag vaknade rätt sent idag, men tog mig ner på stan och köpte tyger till mina plagg jag ska sy. Hittade inte de mönster och färger jag helst hade viljat ha, men hittade lite andra fina istället.
Jag köpte även lite andra saker, ett skärp, solglasögon, hårspänen, en fuskpäls-jacka och två klockor. Det var superrea på Ur & Penn. Jag hann även med viktiga och tråkiga ärenden man behöver göra ibland.

Efter mig galna shopping mötte jag upp Emelie och vi gick och åt på Tapas, så otroligt gott och kul att sitta och snacka i lugn och ro i några timmar.

I morgon ska jag försöka gå upp lite tidigare och börja sy.
Nu ska jag ringa pappa innan jag går och lägger mig.



XOXO

Älskling

Nu har jag gjort två porträtt från familjen Lindbom. Först Hanna och nu Erik!


Min älskling

Dags att gå till jobbet snart, ska bara äta lite först.

XOXO

För lite sömn

Jag hade jättesvårt att somna igår, inte förens vid halv 6 lyckades jag. Dessvärre ringde klockan 20 i 8 så jag sov endast 2 timmar inatt.

Nu är jag iallafall hemma från skolan igen, men känner mig inte så trött som jag borde vara. Trodde när jag gick att jag skulle stupa ner i sängen igen när jag kom hem. Kanske får ta en power-nap lite senare.

Innan jobbet i kväll hade jag tänkt att jag skulle hinna rita lite eller se en film och bara ta det lungt.



XOXO

Självporträtt

Det blev inte fler plagg skissade idag. Jag satte igång och gjorde ett självporträtt istället. Tiden har runnit iväg och jag borde ha lagt mig för länge sedan.




Likt?

Sov gott

XOXO

Samma design, nya skisser

Har hunnit med att skissa upp två (tre med linnet till kjolen) plagg i datorn innan programmet krånglade. Här är de, ska rita upp linnet också innan jag lägger mig. Orkar inte med jackorna jag började med då datorn hängde sig, det blir bara som att göra samma sak en gång till och det blir oftast inte bra för då ritar jag för fort och är inte lika noggrann. (Hur stavas noggrann igentligen?)


Klänningen



Kjolen och linnet

Skulle du vilja ha dessa plagg?

XOXO

New design

Efter badet har jag suttit med en kopp te och ritat plagg jag vill ha i vår. Jag måste ta upp min symaskin och ta mig iväg till tygaffärer och leta tyger som passar.


Klänning                                      Kjol + linne                                      Linne


Två olka korta jackor

Behöver tid att kunna sy upp dessa och bättre väder så de går att använda med.

XOXO

Dagens dopp

Så härligt att bada. Nu är jag så ren man kan bli och mina naglar är i lite bättre form än förut. Inte helt fina ännu men lite finare.



ELLE och ett varmt bad, känns så lyxigt.


Glansiga iallafall

XOXO

Färdig!

Nu har jag läst klart inför seminariet imorgon.
Det är nu dags att äta något och efter det ska jag ta ett bad och bläddra i ELLEs modebibel. Resten av dagen kommer att gå åt till mig, jag ska fixa naglarna och göra andra hemma-spa grejor.

Det behövs folk på jobbet ikväll med, fick medelande förut, men jag är inte helt frisk själv än så det känns inte bra att åka dit idag, måste få ta hand om mig själv med för en gångs skull. Jag ska dit imorgon igen och på fredag. Det får räcka för den här veckan trots att jag behöver inkomst. (Men det är iskallt ute också)

Hoppas du har en bra dag!

XOXO


Mera lek

Kunde inte hålla mig ifrån ritprogrammen idag heller.
Resultat:



XOXO

Inställd igen

Dagens föreläsning på eftermiddagen (som igentligen skulle varit i onsdags) blev inställd igen för vår lärare är sjuk.

Detta betyder att jag kunde byta pass med Elin på jobet till ett 6 timmars istället för ett 3,5 timmars. Jag hinner iallafall jobba in några timar till. Tur då jag blev tvungen att sjukanmäla mig i torsdags. Är nästan frisk nu och är lite osäker på om det är så smart att jobba länge ikväll igentligen, men är i nästan desperat behov av pengarna (kommer att bli om någon månad iallafall)
Nu hinner jag också läsa lite inför onsdag och imorgon kommer jag att pressa mig att läsa klart allt. Har så dålig självdisiplin ibland, speciellt när det gäller att läsa jobbiga texter utan instuderingsfrågor.

Jag har även hunnit in på SCs kontor och visat att jag är student, skrivit på ett papper och förmedlat lite åsikter.



XOXO

Faces

Ansikten är så roliga att rita på datorn.
Här kommer ett till jag började med igår.



Snart dags att sova, god natt!

XOXO

Söndags middag

Erik bjöd på ungsbakad lax, med potatis och rödromssås, så gott. Vi tittade även på en film som inte var så bra så vi slutade titta efter ett tag och såg på The Office istället. Alltid lika roligt!


Snygging



XOXO

Nice and neat

Städdag idag och förutom städat har jag hunnit se Pushing Daisies, klippt håret och stekt pankakor. Det blev soppa och pankakor till lunch fast det inte är torsdag.
Om en timme ungefär ska jag till Erik och äta middag, men innan innan det hinner jag se ett till avsnitt av Pushing Daisies.
Har inte hunnit med något plugg än, men ska försöka läsa några sidor när jag kommer hem igen.



XOXO

Sommar snygg?

Suttit och ritat en klänning nu på kvällen. Jag hoppas att det blir ett plagg jag syr upp till sommaren om jag hittar rätt tyg.
Längtar så mycket efter sommaren nu!




XOXO

Old fashion

Skisser gjorda på det gamla hederliga sättet med papper och penna, var ett tag sedan sist. Kul kul.



XOXO

Dagens fika (en av 10)

Nu är det rosen och vanilj te och texas pecan glass som gäller. Jag tittar alltid nu för tiden att det jag köper inte har nötter i sig eftersom Erik är allergisk, men nu köpte jag min gamla favorit smak igen och gud så god den är!






XOXO

Förkyld

Jag har varit förkyld i flera dagar nu. I förrgår blev jag tvungen att sjukanmäla mig vilket är något jag inte har råd med igentligen. Men, men.

Jag och Erik var på bio igår och såg Shutter Island. Den var helt ok, hade väntat mig mer skräck känsla än det var, men bra ändå. Ett lite oväntat slut vilket var bra. Helt klart värd att se på bio.



Nu sitter jag framför curling och ser Sveriges damer förhoppningsvis krossa Kina. Samtidigt som jag försöker plugga, men det är tungt att läsa text från en avhandling och försöka få det som står att stanna i huvudet.
Tur i oturen att jag är sjuk och inte har så mycket bättre för mig idag. Missar Carros fest också, vill inte gå ut i onödan när det är under 20 minus ute.

Sista omgången i matchen nu.

XOXO

Halsont

Var på både fysträning och spelade badminton igår. Så förutom träningsverk i massa konstiga muskler vaknade jag dessutom upp med halsont.
Fram tills jag ska jobba spenderar jag dagen i sängen med kursbok och tv-serier. Vill inte bli sjuk nu det har jag varken tid eller råd med.

Hoppas du har en bättre dag

XOXO

Medeltiden

Nytt moment i skolan om konst under medeltiden. Jag blev lite inspirerad och åkte hem efter föreläsningen och har suttit med denna bild i eftermiddag:



Nu är det snart dags att byta om inför fysträning och sedan badminton med Erik.

XOXO

Skola

Dags att gå till skolan igen, nu börjar nästa moment. Kaffe termosen är fylld så idag slipper jag kaffe kön i fiket :-)

Ha en bra dag

XOXO

Vilodag

Hela dagen framför Gossip girl med dessa godsaker. Sorry Erik men nu är glassen uppäten. Ben & Jerrys och en hel termos med te för att slippa skringa till köket stup i kvarten.




Mmmmm

XOXO

Desperation day par-tey!

Elins fest igår var kul. Kvällen slutade med ett besök på TC och sedan mat på Frasses för att ta med hem. Fick skjuts hem av Marias kille, så skönt att slippa leta taxi eller tränga ihop sig på en buss.

Nu kommer lite bilder från gårdagen















Nu ska jag fortsätta se tv-serier ett tag och sedan eventuellt gå till Elin.

XOXO

Ops!

Efter handlingen på systemet och en sväng in på ICA bara råkade jag trilla in på lindex där jag till min förtjusning hittade en ljusblå blus, en gråmönstrad tunika, en svart jeansklänning och det bästa av allt ett par svarta kostymbyxor som satt snyggt och inte var för korta för endast 99 kronor! Det blev även ett hårband på H&M men sedan tog pengarna slut :-( Jag var på väg att köpa ett par solglasögon ochh et skärp med, men det får jag ta en annan gång. Jag behöver verkligen ett skärp.

Om ett tag ska Erik komma och då ska vi laga middag. Sedan kommer Louise och Amanda en sväng innan vi går till Elin.


Så snygg, utan smink, i mjukisar och nytvättat ofixat hår.
Men jag kommer vara desto snyggare ikväll


Mina inköp för dagen

XOXO

Bild

Ska strax gå iväg, har inte kommit igång med det jag skulle göra idag. Jag fastnade framför datorn. Så kul att kunna rita.



XOXO

God morgon

Vaknade förvånadsvärt tidigt för att vara på en lördag idag. Hade glömt tagit bort larmet på mobilen. Jag var ändå vaken rätt länge igår och ritade så jag hade gärna haft en ordentlig sovmorgon.
Det enda jag ska göra idag är: gå till strömpilen, laga mat och gå på Elins fest så jag hade kunnat sova riktigt länge idag igentligen. Typiskt!

Jag tror att jag ska rita lite ett tag nu på morgonen innan det är dags att ta sig ut i kylan.


Nattens bild

Ha en bra dag

XOXO

Ledighet

Nu har jag haft någon timme på mig att göra vad jag vill resultatet kommer här.
Det är så skönt att bara få sitta och skapa ett tag.

Nu ska jag göra mat och sen får jag skjuts till jobbet ikväll av Maria. Så skönt att slippa kyla för en gångs skull.



Jag gjorde även denna för någon vecka sedan:


XOXO

Inlämnings dags

Ska snart iväg till skolan och lämna in tentan, gruvar mig lite för det är svinkallt ute idag. Förhoppningsvis hinner jag sitta och illustrera lite innan jobbet sen.

Men nu ska jag skynda iväg.



XOXO

Vilken dag

Nu är jag äntligen klar med hemtentan!
Vilken pers!
Jag har kännt mig extremt stressad på ett oproduktivt sätt hela veckan. Inte sån stress som gör att man tar i och kämpar för fullt. Iochförsig har jag kämpat med den här tentan som en galning, men det känns ändå inte som en lättnad nu när jag bestämt mig för att den är klar.

Efter jag skrivit klart iallafall tog jag ett bad för att känna mig lite fräch igen. Man känner sig inte så trevlig efter att ha suttit i pyamas och pluggat hela dagen. Sedan åkte jag till Erik en stund. Det känns som det var evigheters sedan vi sågs sist, men endast fyra dagar sedan om man räknar i kalendern.

Nu ska jag lägga mig och mysa under täcket och göra något så avslappnande som att lägga passians o lyssna på ljudbok, eller möjligtvis läsa lite ELLE.




Mina nya sjukt snygga jeansleggings från H&M

Sov gott

XOXO

Marias 25års fest

Festen var i lördags men på grund av allt som ska fixas efter flytten, jobbet och hemtentan den senaste veckan har jag varit extremt dålig med uppdateringar. Förlåt, förlåt.

Nu tänkte jag iallafall lägga upp lite bilder sen festen, som var väldigt rolig. Lite lekar och charader och helt plötsligt var klockan så mycket att det var dags att gå hem.


Maria och jag


Lite gäster


Joanna och jag


Jag och Emelie


David, Anna och Maria

XOXO

Press

Jag avskyr hemtentor!
Idag har jag varit på biblioteket och lånat böcker för att få lite mer fakta till tentan. Efter det blev det mat och sedan har jag knappt hunnit med att skriva något alls. Det går långsamt frammåt. Imorgon ska jag försöka skriva klart, ungefär två sidor till, har hunnit med fyra hittills.

Nu ska jag strax åka och jobba, så det blir inte mycet mer plugg idag. Hellst skulle jag vilja träffa Erik men det får nog vänta tills jag skrivit klart imorgon.

XOXO

Eftersändning

Pappa har eftersänt min post och idag dök ELLE upp i brevinkastet. Nu ska jag tappa upp ett bad och lägga mig och läsa. Det är vårens bästa nummer också det nummret det föjler med en modebilaga!

Love it



XOXO

Mitt nya rum

Här är rummet jag bor i nu. (+lägenheten i övrigt) jag trivs jättebra. Det är lungt och skönt och jag har till och med lyckats duttit och pluggat flera timmar idag! En tredjedel av hemtentan är avklarad. Tyvär hinner jag inte med mycket annat den här veckan på grund av den:-(

Nu är det fika dags i vardagsrummet.



Lite fler inköp jag gjorde förra veckan. Märkte att jag saknade en del saker och att köpa en ny blomma när jag flyttar är en liten tradition jag har. Men den här gången blev det fyra nya växter.






Matlådor och termos, ett måste när man är student


Nya träningskläder


och mina böcker har äntligen kommit!

Nej, nu ska jag fika

XOXO

Flytten

Att flytta alla saker i måndags gick ruskigt fort. Men det är ju inte så konstigt eftersom det enda jag hade att ta med mig var mina kläder, nessessär och någon bok. (och nya kuddar ock täcke)


Thats it.

Nu har jag en del inlägg på lager, speciellt Marias födelsadagsfest igår, men på grund av att det blev så sent igår är jag extremt trött just nu så jag spapar att skriva om höjdpunkterna i veckan tills imorgon.

Nu har jag iallafall tillgång till internet!

XOXO

Ingen uppdatering

Dagarna har rusat iväg i och med flytt, skola, jobb och begränsad tillgång till internet. Men nu är jag på banan igen. Dock måste jag rusa till bussen och åka på stan alldeles strax så jag hinner inte skriva mer nu.

Ha en bra dag!

XOXO

Flytt

Nu efter skolan har jag packat ihop det mesta av mina saker för idag gäller det. Äntligen flyttar jag!
Om en timme kommer Joanna och hjälper mig med att hämta möblerna från myrorna och sedan blir det att flyta mina saker. Tur att det inte är så mycket. 2 väskor och några påsar.

Jag måste på ICAmaxi och handla sen också, åtminstonde det viktigaste matvarorna och ny tandborste och en handduk.

Nu ska jag plocka ihop det lilla jag har i badrummet.



XOXO

RSS 2.0