lösningar!

Kemi hela dagen idag!

Först försökte jag och Sandra börja med vårat grupparbete, men tiden for iväg fort som ögat och helt plötsligt var det dags för labben. Vi fick även besök vid bordet vi satt vid på biblioteket från student tidningen Vertex och fick svara på frågor om kåren och vad vi tyckte om att kåravgiften inte ska vara obligatorisk. Jag tycker inte det för det är ju inte obligatoriskt att vara med i något fack när man jobbar. Hon som kom och pratade med oss tog även bilder så jag och Sandra kommer eventuellt att vara med i den tidningen när artikeln trycks. Lite läskigt när det är bild med, men kul ändå.

Jag och Sandra blev inte klar sist på labben för en gångs skull! Vi brukar alltid bli det och jag brukar få skynda mig därifrån för att hinna till jobbet i tid.


Rock och skyddsglasögon!





Våra resultat, färggranna och fina


Nörd-plugg!
Hon som kom och pratade med oss trodde att vi läste något riktigt avancerat.


Plugg och jobb

Jag tog extra lång tid på mig att stiga upp i morse. Jag kom ändå till skolan i tid. Jag har varit trött hela dagen trots att jag gick och la mig tidigare än vanligt igår.
Jag har även tagit på mig ett extra pass på jobbet ikväll, men det är bara 3 timmar 15 minuter långt (jag brukar joba 6 timmars pass). Jag hade lovat mig själv att ta det lungt med jobb den här veckan men det är svårt att motstå när det dyker upp extra pass det blir ju extra pengar nästa månad.

Nu ska jag försöka lösa lite innan jag måste åka.



Jag ♥ H&M




Jag klev inte upp i tid i morse som vanligt. Det resulterade i att jag fick skynda mig som en galning för att åka och hämta en nyckel. Jag hann som tur var.

Efter det åkte jag på stan och köpte min kursbok och eftersom det är bokrea hittade jag en inredningsbok och en atlas som också fick följa med mig hem.

Sedan blev det lunch med Gluggen och hennes mamma på TC. Där finns det jätte god, ekologisk salladsbuffé och jag åt en fisksoppa som varmrätt. Jag önskar att jag kunde äta ute varje dag om jag ville.

Efter lunchen fortsatte jag och Gluggen med shopping. Det slutade att jag åkte hem med två koftor, en grå och en kornblå och en skjorta, röd och vit randig (och böckerna)
Det blev inga skor (de bruna klackarna från din sko) idag, jag ska betala räkningar först och se hur mycket pengar jag har kvar då. Jag vill så gärna ha dem!

När jag kom hem så måste jag ringa min mamma för att berätta om det jag köpt. Det känns hemskt att göra av med så mycket pengar på en dag och då är det skönt att höra mamma säga att jag gjort bra köp.

Jag hann även med lite plugg innan jag åkte och tränade bodypump med Joanna. Jag hoppas att jag inte har allt för mycket träningsverk imorgon.

Nu ska jag se Sex and the city innan jag somnar.


Getting smart!




Getting pretty!


Semlor och Lily Allen

På jobbet igår bjöds det på semlor. Jag missade att det var fetisdag så det var toppen att få semla.
Jag fick en kollegas med så jag fick äta två!
Så gott.

När jag kom hem lyssnade jag på Lily Allens nya skiva som är riktigt bra tycker jag.
Det blev en trevlik kväll med andra ord.






Internet kracsh!

Internet ville inte fungera igårkväll eller idag på dagen. Så mina inlägg jag tänkt skriva får jag skriva nu istället.




Mina älsklingar

Jag har hittat dem. Min fön och min lock-/ platt-tång. Hade dem nerpackade i en väska.
Glad igen!


Fin dag

Jag tog mig upp imorse i sista minuten och skyndade till skolan. Men det jag inte gjorde var att titta på schemat innan jag åkte för det visade sig vara studentsportdag idag vilket jag missat, så vi hade ingen lektion.

Stannade ändå kvar ett tag och pluggade innan jag gjorde ett försök att åka och hämta en nyckel. Hon jag skulle hämta nyckeln hos var så klart inte hemma men jag fick en ordentlig cykeltur i dagens superfina väder!

             
Snygg som vanligt


Utsikt från mitt fönster

Nya pennor, roligare att pluga då?

Ett försök att se om det blir roligare att plugga blir nu, nya fina pennor i olika färger. Jag kommer garanterat tycka att det är kul att använda dem så då borde det bli mer plugg. Logik i högsta grad.

Det finns även en ny dagbok i min ägo nu. kollegieblock är inte så rilogt att skriva i.


Trista anteckningar som snart ska bli mycket roligare


Dagbok


Plugg fika:
Te, röda höjder
Brandt skorpor som är helt underbart goda
och mörk choklad!

Tack för idag, slut för idag

Nu har jag kommit i ordning i mitt rum (nästan i alla fall, bara lite små plock kvar). Det är så fint!
Jag har kommit på att ABBA är bra musik att städa till, det blir faktiskt lite roligare att plocka med allt om man sjunger med lite i låtarna.

Det har dock blivit flera pauser för att gosa med hundarna och laga middag. Jag gjorde en jättegod linssoppa. Den ser inte mycket ut för världen men den är gudomlig.
Jag fick även prata med David på msn en stund. Han får internet om max två dagar, då hinner jag prata mer med honom. Än så länge har han fått springa till biblioteket, stackars.

Dess värre har jag nyss tagit en kvälls dusch och nu hittar jag inte min hårfön (och inte lock-/ platt-tången heller som är svindyr) jag hoppas att jag bara har lagt dem på något "bra" ställe nu när jag har städat. Men det är så typiskt nu när jag tänkt gå och lägga mig att fönen är borta. Mitt hår tar evigheter på sig att torka.


Nyduchad med blött hår


Godis



Ordning och reda - inget på golvet längre

Kanske blir ordning idag

Det går långsamt frammåt. Garderoben börjar bli full men det finns en del kvar som ska få plats.
Får se om det blir en utrensning snart. Jag hatar att slänga saker, speciellt skor och kläder.

Nu ska jag strax uppehålla mig med msn!!!


Så här kul kan man låtsas att det är att städa


Börjar likna något...


...men det finns mer.


Vill ha!

Jag har sett ett par super snygga skor på din sko som jag vill ha. När jag får lön blir dom förmodligen mina trots att jag borde spara pengar.
Fina va!

Imorgon ska jag prata med David på msn, äntligen!
Han har varit borta i en vecka men det känns som en månad.

Nu är det Bridget Jones på TV så det sitter jag och tittar på samtidigt som jag sitter och bloggar. Den är otroligt kul.

XOXO


Flytten

Jag har som sagt flyttat och bor nu inneboende hos Katarina och Jesper och två taxar.
Katarina är på utlandspraktik så det är bara jag och Jesper och hundarna som bor här nu.
Det är skönt att ha flyttat och det är helt underbart att det är tyst.
Dessvärre har jag inte fått ordning på mina saker än så det är en enda stor röra i mitt rum, men det kommer att bli fint när jag packat upp ordentligt.

Jag har även köpt två nya blommor så det blir spännande att se hur länge de håller sig vid liv. Jag har även införskaffat en korg till smink, hårgrejor och annat kraffs som man behöver och oftast är utspritt överallt. När jag nu har en korg till dessa saker kanske de håller sig på en plats.


Jag idag






Kaoset i mitt rum


Nya blommor


Ny korg


1 & 2: Selma
3 & 4: Pulgo


Summering

Det mest spännande som hänt de senaste veckorna är:
  • Jag har flyttat
  • David har flyttat till Danmark
  • Och:

Kemi labb


Jag och Gluggen på TC


Där träffade vi Oskar


Senare på schlager-/Cover-club drack vi de godaste drinkarna någonsin


Den fina filten pappa skickade till mig
Underbart mjuk och varm


Skärpning

Nu har jag varit dålig på att skriva ett tag med jag ska försöka bättra mig.
Tiden och orken har inte hunnit med på några veckor så jag ska snart skriva en summering av dessa veckor...snart.

Ha det bra så länge!

RSS 2.0