Tillbaka

Jag har varit hemma i Hudik en kort sväng i helgen och nu sitter jag på bussen på väg till Umeå igen.
Det är kvavt och varmt på bussen, riktigt otrevlig luft att sitta i.
Hemma har jag inte gjort mycket. Umgåtts med mormor en dag och tittat lite på julskyltningen. Jag fick även min 25 års pressent av mormor, ett halsband i vitt guld med en briljant! jätte fint.
Jag har hunnit med att färga håret och fixat naglarna, gjort julkort och gett lillasyster hennes julklapp. Men hon får inte öppna förens på julafton. Hon kommer att vara i Åre då så hon fick välja att ta med den nu eller få den på nyår när jag kommer dit.

Jag hade hellst åkt upp till Umeå imorgon men det gick ingen buss som kom fram innan klockan 17 då jag börjar jobba. Riktigt dåligt med busstiderna alltså. Att behöva åka ett helt dygn innan. I kväll får jag iallafall krypa ner brevid Erik igen, det blir mysigt.

XOXO

winnerbäck i går

Jag fick min födelsedags pressent i går av Erik! Vi var och såg Lasses konsert på Gamlia.
Hur bra som hellst.
Emma och Gustav var också med och innan konserten tog vi en öl på Rött. En riktigt bra pressent var det tycker jag.

XOXO

Grafiskt

Nu kan jag äntligen visa lite vad jag gjort i skolan den här terminen.
En del saker går inte att lägga upp för det går inte att ändra format på dem.


Självporträtt. Uppgiften var att använda målarverktygen i photoshop.


Banner om en valfri tidsepok (i sverige)


Banner 80-tals tema




Jazz skivomslag

Det är otroligt roligt att sitta och pyssla med bilder. Synd att kursen bara är en termin, jag hade gärna hållt på med det här under längre tid så jag ska nog leta reda på någon längre utbildning med grafisk design.

I lördags...

...tränade jag pump och hade en myskväll med mig själv hos Erik. Jag skrapade trisslotter som jag fick i födelsedags present av pappa och vann sammanlagt 125 kronor. Inte mycket med tanke på att jag hade 20 lotter.
Godis och TV var självklart med på tapeten också!!!


Vad jag är duktig

Nu är jag i skolan klockan 8 på morgonen trots att jag inte har föreläsning förens klockan 13.
Jag hade tänkt sitta och pyssla lite med småsaker så jag inte har allt kvar i januari och för en gångs skull börja i tid. (Och jag vill inte åka hem heller, jag är hellre i skolan)





Lunch med Gluggen

I dag träffade jag Gluggen på stan efter redovisningen i skolan för att ta en lunch och snacka skit.
Jag fick ockå en liten blomma i present av henne!

Efter det blev det en sväng på stan och jag hittade en klänning till Hanna och Jonas julfest den 5/12. Den är lila-blå och utan axelband, men jag funderar på att sy på axelband på den för att minimera risken att den åker ner.

Nu är det strax dags för jobb igen men ska komma på något att äta till middag först.









Fika på waynes - bilder

Uppdaterar med lite bilder från lördagen...








Pump

Har varit på pump med Annika nu på förmiddagen. Hade tänkt att åka till skolan efter träningen och sitta i datasalen, men jag åkte till Erik istället och nu hade jag tänkt att läsa.
Jag börjar jobba kl 17 så det blir lagom lång tid för att läsa till det är dags att åka.

Bio kväll

092ca5e06cfe029b4f7ddf1352684ab4.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och Erik på bussen på väg hem från bion. Vi har sett 2012. Lagom bra film, spårade ut på slutet några gånger.
Dags att se lite Sune när vi kommer till Erik.


Effektivitet, eller?

Det blev ingen träning.
Jag sitter fortfarande i datasalen på skolan och har precis slutat jobba med lite illustrationer. Jag kom in i ett sånt flyt att det inte gick att sluta jobba. Trots det har jag inte gjort de uppgifter som är mest akut.
Jag har gjort bilder till en sammanfattning av Grafisk Kokbok som ska lämna in i januari.

Nu är det iallafall dags att gå till Erik så vi hinner till bion i tid sen!

Bilder kommer sen

Jag hade tänkt lägga upp bilder idag men jag hittade inte USB-sladden till kameran imorse så det får bli när jag hittar den igen.

Min födelsedag

Nu är jag 25 år.
JI lördags var jag med med Carro och Tommy, Gertrud, Tobbe och Danne och fikade på Waynes istället för att ha fest. För mig blev det skogsbärspaj och chai-latte. Jag fick en pressent av Carro också, en body butter från Body Shop med hallon doft. Den luktar hur gptt som hellst. Efter det mötte jag upp Erik, Jocke, Erika, Olle och Erika som hade planerat att gå ut och ta en öl, men det var fullt överallt. Vi gick till 3-4 ställen men fick inget bord på något av dem så vi tog taxi hem istället.

Nu på morgonen fick jag en DVD av Erik, Sunes sommar och Sunes jul. Jag ville så gärna ligga kvar i sängen och titta, men palrade mig upp till skolan ändå.
Jag fick även veta vad vi ska göra den 26:te (det är då Erik ska fira mig). Det var som jag misstänkte, vi ka se Winnebäck!!!
Emma och Gustav ska också med, det kommer att bli super kul.

Ikväll ska jag och Erik gå på bio, det blir antigen "2012" eller "Paranormal activity", jag får välja.

Får se om jag lyckas klämma in ett träningspass på eftermiddagen med.

 

 


Födelsedag i förväg

I dag har jag haft en lugn dag på stan och shoppat lite pressenter i förväg till mig själv. Jag fyller ju inte år för ens på tisdag egentligen, men jag firar ikväll med kompisar och dett kändes kul att köpa lite nytt nu när det är kallt och tråkigt ute.





Svart kofta - vero moda
Rosa linne - H&M
Randig T-shirt - H&M
Trosor - H&M
Örhängen ringar i tre olika storlekar och mönster - lindex
Randiga strumpor - lindex

puhhh

Om någon timme ska jag iväg och träna, äntilgen ser det ut som jag får träffa carro.
Funderar på om jag ska gå på spining först åxå. Jag tror att Annika och Louise ska gå på det.
Sen har jag tagit på mig ett extra pass på jobbet idag så jag åker till Erik och duschar efter träningen så jag hinner.

Letar lägenhet för fullt igen, jag är less på all skitig disk, allt grus, jord, löv på golvet (tilloch med i badrummet), stinkande och leriga kläder i duschen, det blir en brun beläggning i badkarlet, att det är alger på duschdrapperiet för det är i badkarlet hela tiden och "klistras" fast i badkarlet, att snubbla över soppåsar när man kliver innanför dörren. D.v.s. minnst två personer har klivit över soppåsen på väg ut utan att ta med den till soprummet som ligger på väg ut från gården.
När den tredje personen gör samma sak kliver över påsen på väg ut, säger jag till på det minnst arga sätt jag orkar (vill hellst skrika "VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA FEL I HUVUDET PÅ DIG!!!!!!!!!!") men det blir istället "Du glömde ta med soporna"
Som svar får jag "jag tar dom sen, he he"
Vilket betyder efter kl 16 och då har soppåsen stått i lägenheten i ett dygn, minnst 3 personer har klivit över den utan att ta med den på vägen och den luktade redan illa på morgonen.
Fy fan vad arg jag blir.
Jävla dagis.

Men som man behandlar andra blir man själv behandlad så nu slutar jag diska, jag kommer att lägga sopor på deras rena disk och mina sopor kommer att ställas ut i hallen i minnst ett dygn innan jag tar med dem till sophuset.

HA HA!!!!


What a day

Jag och Annika började dagen med att jobba med fotona vi tog igår till hemsidan, detta gjorde vi i hela 4 timmar och vi är långt ifrån klara. Vi hann beskära, justera färger och testa lite olika kompositioner och göra massor av kopior. Jag tyckte att Annikas förslag blev bäst så jag tror at vi kommer att jobba vidare med något av hennes förslag.

Vid tre åkte jag hem och hämtade en matlåda till jobbet, åkte på ICA och handlade lite fika, åkte till Erik och fikade innan det var dags att åka till jobbet.

Jag jobbade med Elin ikväll och det blir likadant imorgon!
Det är bra, Elin är lätt att joba tillsammans med och hon är jätte rolig.

Nu ska jag försöka sova snart. Blir en liknande dag imorgon.

XOXO


Ingen Carro :-(

Pratade nyss med Carro och hon har varit i Hudik i helgen och var på väg upp till Umeå nu.
Hon kommer inte att hinna i tid till träningen så det blir jag och Annika ikväll.
Detta händer väldigt ofta när jag och Carro ska hitta på saker. Båda försöker hitta tid att träffas men vi har så olika scheman att det ofta blir svårt. Det är tråkigt för det är alltid roligt i Carros sällskap.


(gammal bild)

Skrivbordsunderlägg

I och med uppdateringen av min dator försvann mitt förra skrivbordsunderlägg med en supersnygg X-men bild. Jag hittar inte bilden igen och jag har letat hur länge som hellst.
Nu har min dator fått Sailor Moon istället!


Min dag

Vi har fått en ny uppgift i skolan idag. Vi ska förnya hemsidan för estetämnena inom lärarprogrammet. Jag och Annika ska jobba tillsammans och göra distanskursernas sida.
Efter lektionen gick vi till trä- och metallslöjd salarna och fotade föremål och verktyg för att börja byga en bildbank. När jag kom hem nu så fortsatte jag fota lite tyg och bild inspirerande bilder.
Imorgon ska vi nog börja komponera et bildkollage som vi sedan ska använda. Förhoppningsvis kommer sidan att användas på riktigt av universitetet senare.

I kväll blir det fysträning!
Det var jättelänge sedan jag gick på det så det kommer at bli skönt.
Jag och Carro ska gå, och jag har även fåt med min Annika.

Jag håller åxå på att fundera ihop en fest på Lördag eftersom jag fyller år om en vecka.
Det blir lite förfest hemma och sedan utgång.


Här är lite bilder vi eventuellt kommer att använda:







Träning

0-36f5cc9ecf18320795015c87fd3c5798.png

Kolla varifrån!

På gymmet, trodde att combat passet började kl 15, men det börjar inte för än 16 så nu blir det gym ett tag först.


Halloween

Det blev två fester på halloween. Vi var ett gäng som startade hos Olle och gick sedan vidare till en maskerad. Efter ett tag gick vi vidare till en annan fest med stannade inte länge för den var helt död. Massa folk men alldeles kolmörkt och ingen musik.
På det hela taget var det inte så speciellt roligt och det var ganska skönt att gå hem tidigt.




Middag

Eriks och min goda middag i helgen.
Räksallad med bulgur och lime-vitlök dressing.




RSS 2.0