Solen, I love you!

Alldeles soligt och fint väder idag med, det är så härligt att all snö börjar smälta bort nu.
Jag tog en promenad till jobbet idag med, solglasögon på så klart!

Annars har jag sytt upp en klänning som jag gillar men som jag har tyckt varit för lång. Nu är den persfekt. Jag sydde i en knapp i en tröja som jag har skutit upp länge nu. Äntligen klar!

Nu är det kvälls OBOJen som ska drickas upp innan jag lägger mig.

Och föresten min mp3 bestämde sig för att börja fungera idag igen, så härligt!!!!


den är finare på

OBOJ, oboj!

sov gott



Tax-promenad

Nu är det +5 grader ute, all äcklig snö börjar smälta bort. Det var så skönt att vara ute och gå med vovvarna nu på eftermiddagen.
Vilka söta taxar jag bor med! kolla bara:

              
              
              
              
 Taxar....


...och jag i solen


 
Hemma igen


Skorp-test!

Eftersom jag hade tänkt att sitta i skolan hela dagen tog jag med mig mat-låda! Så bra och ekonomiskt, men förutom att jag gick efter 2 timmar så såg jag att jag hade glöm bestik när jag kom hem för att äta den hemma. Lika bra att jag inte stannade hela dagen :-)
Det är doch inte så kul att äta mat-låda tycker jag, maten är aldrig lika god som när man äter på tallrik. Men så fick det bli idag, jag är för lat för att diska dubbelt om jag inte behöver.
Igår köpte jag även hem en annan sort skorpor, dom är helt okey men inte lika goda som mina favoriter Brandts.




Yes & No

Ja: Jag tog mig upp imorse men jag gick inte på lektionen. Jag satte mig i biblioteket och försökte plugga själv istället. Jag försökte i 2 timmar innan jag gav upp och åkte på stan för att köpa nya hårklämmor (alla mina har gått sönder) och en ny perm. Det är dags att börja med idé-bok nummer två. Den som jag har så överfylld att den nästan inte går att stänga och det är svårt att bläddra i den på slutet. Det blev en svart den här gången.



Usch och fy!







Första, andra, tredje!

För det första längtar jag efter min symaskin. Jag har så många idéer som jag vill göra och jag har massa kläder som jag vill modifiera.
För det andra hoppas jag att jag orkar stiga upp i tid imorgon och hinna uträtta lite innan jag börjar jobba.
För det tredje skulle jag behöva/vilja ha massage av axlar, rygg och ben. Jag känner redan att min kropp börjar bli stel efter fys-gympan i dag.


Så frestad jag blir att sy när jag ser denna blid.

Sov gott
XOXO


Mmmmm

Mums vad gott! Mycket bättre än plugg vilket jag borde ägna mig åt istället för att äta glass.



Combat

Nu har jag precis kommit hem från ett pass bodycombat. Jag är genomblöt av svett! Det var bra tempo på passet men jag saknade lite mer avancerade kombinationer.
Nu blir det en dusch snart, efter jag fikat klart. 
   
            
Visst ser jag lika farlig ut som henne ;-)




Sköna Söndag

Nu är det söndag igen och jag har som vanligt sovit för länge.
Nu sitter jag kvar i sängen och surfar och tittar på TV :-)
Jag borde plugga jätte mycket men jag har inger ro att plugga. Det hade jag inte igår heller. Jag gjorde ett halsband istället. Jag såg ett jätte fint halsband i ELLE från Dolce & Gabbana som kostade 27.500:- så jag beslutade mig för att göra ett eget.
Jag använde massa gamla kedjor som jag inte längre använder och flätade ihop dem till ett stort, tungt och riktigt häftigt halsband.
Kela med vovvarna är något jag också hellre gör än att plugga.
Jag ska försöka ta mig iväg och träna bodycombat ikväll, Jag tror att Joanna skulle dit och träna också. Jag ska höra om hon åker bil dit och om jag får åka med i så fall så jag slipper cylka i allt slask som täcker cykelvägarna.


Min sköna säng



Mitt fina halsband


Favorit läsningen


Mys-vovvarna


Bodypump och bea!

Efter jag varit i skolan idag åkte jag hem och tog en promenad med vovvarna och åt min matlåda. Jag och Sandra blev klara med vårat arbete tidigare än jag trodde, så skönt!
Efter det åkte jag till IKSU och mötte upp Carro för att värma upp på trampmaskin innan bodypump passet vi skulle gå på började. Det var bara 45 minuter långt idag, men det var bra för vi ska spela innebandy imorn och vill inte ha för mycket träningsverk ;-)
När jag kom hem gjorde jag rostad potatis morot och lök i ugnen som kvällsmat. Jag var mest sugen på beanessås och jag måste säga att det blev super gott!







Stekt ost!

Mmmm vad gott! jag har lyxat till det (igen) och köpt halluomi ost. Det är så gott att steka (eller grilla på somaren) Snart är det dags att åka till jobbet, har dock inte lika rolig mat i matlådan till middag. Jag ser inte fram emot att gå ut i det här evigt tråkiga väder. Nu får det allt ta och bli vår snart!




Stekt ost ch pasta sallad. Dagens "mellan-mål"


Plugg

Nu ska jag försöka fortsätta med tema-arbetet i kemi. Det är om miljöförstöring och jag och Sandra har valt att skriva om döda havsbottnar och surt regn.
Det är riktigt segt för vi skulle hellre plugga till tentan än att göra arbetet.


Förklarande bild


Fester

Jag har varit på fest två helger i rad nu. först hos Carro O. Vilket var kul på festen men blev katastrof när vi skulle ut. Jag kom inte in med resten av mitt sälskap och efter nästan en timme i kö var det fullt på Shape up. Det blev Skarinska istället med en kompis jag spelade innebandy med i gymnasiet, hon han inte heller komma in innan det blev fullt.
Även om det var kul på Skarinska ändå var kvällen redan förststörd.


Fin klädd för Shape up!

Jag och Carro

Carro, Sandra och Kristin

Ida på Skarinska

Fest nummer två var den roligaste jag varit på i år. Maria, Emelie och Carin hade inflyttningsfest i deras lägenhet mitt i stan. Efter roliga lekar gick alla till TC där det var 90-tals musik som spelades. Vi dansade i flera timmar och mindes alla mellanstadie discon som om det var igår. Det var hur kul som hellst, jag dansade så mycket att jag fick ont i benen!

Min cykel vart dessvärre inlåst på Marias bakgård av securitas så jag fick åka ner och hämta den på måndagen då det var öppet igen.


Maria och jag

Erik (och Danne)

Jesper leker lekar

Jag och Sofia

Linnéa och Emelie



RSS 2.0